Smartlog v3 » Sidste football liga nyheder, nye frigivet fodboldtrøjer, UEFA Euro 2016 » Nationens første semifinale i verdensmesterskabet siden 1990'erne for Kroatien og England
Opret egen blog | Næste blog »

Nationens første semifinale i verdensmesterskabet siden 1990'erne for Kroatien og England

10. Jul 2018 11:44, fodbold-nyheder

Kroatien står overfor England på Luzhniki Stadium på onsdag aften i begge nationens første verdensmesterskabs semifinale siden 1990'erne. Nu forbereder de to sider sig i de sidste fire af turneringen onsdag, hvor Kroatien håber at nå finalen for første gang, og England håber at afslutte en 52-årig vente på at vende tilbage. Det er indlysende for Bilic, hvor nøglen ligger. "Midfield er altid det centrale område for de hold, der forsøger at spille med bolden. Hvis du vil spille - og Kroatien vil spille og England vil spille - så skal du altid udnytte midtbanen." Hvad vil være resultatet? Fans iført England trøjer ser frem til det.

I sommerens VM i Rusland har Kroatien nået de sidste fire ved at vise en lille smule af alle aspekter af spillet. På trods af, at de næsten ikke blev betragtet som en "mørk hest" i spidsen for turneringen, var deres præstation ud over fantasien fra alle fans, der har påklædning til VM 2018 trøjer. De har en kerne af verdensklasse talent, der suppleres af en hårdtarbejdende kollektiv. Følelsen i Kroatien er, at de nu er på højdepunkt som hold - og har aldrig været lykkeligere som en gruppe.

Tags

Relaterede

Seneste